4. Mednarodni Kamikaze karate camp – Avstrija 2012

Od 8. do 12. avgusta 2012 je v Neuhofen an der Kremsu v Avstriji potekal 4. mednarodni kamikaze camp, katerega je vodilo enajst mojstrov borilnih veščin. Treningi so potekali v štirih telovadnicah (dveh opremljenih za kumite). Dnevno so bili za posamezno skupino predvideni štirje treningi po 75 minut. V ostalem času pa so se udeleženci lahko udeležili še treningov Capoeire, Qi Gonga in Bo-jitsa.

Tako je mojstrska skupina v štirih dneh temeljito obdelala mojstrske kate Kanku Sho, Sochin, Chinte, Meikyo, Nijushiho in Gojushiho Sho z pripadajočimi bunkaji. Za vsako kato je bilo namenjeno 75 minut. Za njihovo strokovno izvedbo so skrbeli, Silvio Campari, 6. dan (Italija), mag. Ewald Roth, 8. dan (Avstrija), ter Ayoub Neghliz, 5. dan (Francija).

Za zelo kvalitetne kumite treninge pa so skrbeli Samad Azadi, 5. dan (Nemčija), Deniel Devigili, 5. dan (Avstrija), Kenji Hashimoto, 4. dan (Japonska), Dragan Leiler, 7. dan (Avstrija) in Seiji Nishimura, 7. dan (Japonska), ki je s svojo hitrostjo in močjo še posebej izstopal.

Dogodek je bil organiziran zelo dobro v zelo sproščenem in prijateljskem vzdušju.

 

DSC08776_s DSC08770_s